Dette skulle ikke være et kjøkkenprosjekt….. men sånn kan det gå

Deler dette flotte prosjektet med tillatelse fra oppdragsgiver.

Underveis i utarbeidelse av forslag til kunden sporet jeg fullstendig av og endte opp med å levere en forslag til løsning som de absolutt ikke hadde bedt om.

Sånn kan det gå og slik er det nå …… de skulle egentlig ikke ha nytt kjøkken men de falt pladask for løsningen jeg foreslo og de er superfornøyde.

Peisen er plassert i hallen og veggen inn til gjesterom er bak skap-innredningen. Selve kjøkkenet er bak peisen. I utgangspunktet et nydelig kjøkken som var temmelig nytt når oppdragsgiver kjøpte denne store leiligheten ifjor. Dør ut til baktrapp i hjørnet av kjøkkenet.

Bildene over her er FØR-bilder. Jeg ble kontaktet for å se på garderobeløsning/wc-rom/annen lagring på vegg i kjøkkenet/gjesterom

Det gamle kjøkkenet ble solgt og et nytt kjøkken fikk sentral plassering midt i leiligheten. I hjørnet der det gamle kjøkkenet var plassert ble det plass til et lite bad med både dusj og wc samt vaskesøyle. Gjesterom ble “ofret” til fordel for stort kjøkken. Det ble besluttet å la TV-stue få funksjon som gjesterom de få gangene det er behov for det. Stort soverom fikk integrert et romslig gardroberom. Hele leiligheten ble malt og fikk nye gulv samt at tak i kjøkken/hall ble nytt.
Ekstra bad/vaskerom – glassdører foran dusj og vaskesøyle