Oppussing av kjøkken med åpen løsning

Gammel grue mellom kjøkken og stue ble revet. Ny kjøkkenløsning. Tapet som var fra før på vegg i spisestue, ble beholdt.
Ny peisløsning vendt mot stuekrok. Vegg ved spiskammer ble malt mørk samt inne i spiskammer da dør bruker å stå åpen. Det er en dør på enden av kjøkkenbenken ved spiskammer ut til gang – Ryddig og åpen gangsone. Ble en fin oppgradering av kjøkken og stuerom. Flinke huseiere som har ordnet det meste selv 🙂 Bilder fra huseier delt med tilatelse.

Nytt kjøkken i et sommerhus

Sånn så det ut tidligere i sommerhuset
…..og sånn ser det ut idag. Gamle spisestuemøblementet ble beholdt 🙂 En verandadør med mer glass ble montert for å få mer lys inn i stuekroken. Vegg mellom stue og kjøkken ble revet.
Ikea-innredning og steinkompositt benkeplater – ble flott forandring på sommerhytta med åpen løsning

Kjøkken og stue – åpen løsning

Kjøkken skulle fornyes i dette prosjektet. Under planlegging så viste jeg frem forslag med å rive 1 vegg, så 2 vegger og til slutt så ble det revet 3 vegger samt hele peisen.
Morsomt når bildene over og under dumpet inn i mailboksen – huseierne rev alle veggene (i samråd med snekker).


Bilde fra planlegging
Fantastisk havutsikt fra stua og flott resultat av oppussingen 🙂
Alle foto: Huseier – delt med tilatelse

Totalrenovering av leilighet i en gammel bygård

  
I denne leiligheten laget jeg forslag til innredning i begge etasjer- Trapp fikk ny plass slik at arealet ble mest mulig praktisk utnyttet. I underetasje ble det innredet 2 soverom, bad/vaskerom, tv-stue og bod. Underetasjen hadde før renoveringen funksjon som kun lagringsplass/bodplass.  I første etasje ble det ordnet 2 soverom, eksisterende bad ble beholdt i denne etasjen, vegg revet og en åpen løsning mellom stue og kjøkken ble etablert. Dette er en gammel bygård og bærevegg midt i leiligheten er 40 cm tykk mur.

Mørk blåfarge “Oslo” er brukt på kjøkkenveggen. Murveggen på stue ble avdekket og beholdt. 

Det ble så praktisk og fint – artig å vise litt. Takk til huseier for lov til å bruke bilder. 

Dette skulle ikke være et kjøkkenprosjekt….. men sånn kan det gå

Deler dette flotte prosjektet med tillatelse fra oppdragsgiver.

Underveis i utarbeidelse av forslag til kunden sporet jeg fullstendig av og endte opp med å levere en forslag til løsning som de absolutt ikke hadde bedt om.

Sånn kan det gå og slik er det nå …… de skulle egentlig ikke ha nytt kjøkken men de falt pladask for løsningen jeg foreslo og de er superfornøyde.

Peisen er plassert i hallen og veggen inn til gjesterom er bak skap-innredningen. Selve kjøkkenet er bak peisen. I utgangspunktet et nydelig kjøkken som var temmelig nytt når oppdragsgiver kjøpte denne store leiligheten ifjor. Dør ut til baktrapp i hjørnet av kjøkkenet.

Bildene over her er FØR-bilder. Jeg ble kontaktet for å se på garderobeløsning/wc-rom/annen lagring på vegg i kjøkkenet/gjesterom

Det gamle kjøkkenet ble solgt og et nytt kjøkken fikk sentral plassering midt i leiligheten. I hjørnet der det gamle kjøkkenet var plassert ble det plass til et lite bad med både dusj og wc samt vaskesøyle. Gjesterom ble “ofret” til fordel for stort kjøkken. Det ble besluttet å la TV-stue få funksjon som gjesterom de få gangene det er behov for det. Stort soverom fikk integrert et romslig gardroberom. Hele leiligheten ble malt og fikk nye gulv samt at tak i kjøkken/hall ble nytt.
Ekstra bad/vaskerom – glassdører foran dusj og vaskesøyle