Hytte – Oppgradering

Hytte oppført på slutten av 80-tallet fikk nye eiere. De ønsket seg en oppgradering av hytta og de syslet også med tanken på utbygging av hytta.

Vegg inn til det gamle kjøkkenet ble fjernet
Et ekstra vindu ble montert ved kjøkkenbenken – Kjøkken fra Aubo
Nye og flere vindu ble montert i stue. Gammelt spisebord og stoler ble gjenbrukt. I tillegg ble det laget en romslig sittebenk med skuffer til lagring.
Sittebenk med masse lagringsplass og sitteplass
Badet før
Det enkle gamle badet ble også oppgradert – Vaskemaskin ble det plass til under benken lengst til høyre 😉 Kombinert bad og vaskerom

Hele hytta ble helt oppgradert innvendig og inngangsdør ble i tillegg flyttet et par meter. Et bittelite soverom, hvor det ikke var plass til seng i full lengde, ble ny inngang noe som også gjorde at en lang “tarm” av gang ble fjernet. Nytt soverom nr 4 ble laget i et gammelt badstue-rom hvor det ble plass til dobbelseng. Tanken om utbygging av hytta ble droppet underveis i planleggingen når det viste seg at vi fikk til å beholde 4 soverom i hytta i tillegg til at det ble både pent, praktisk og flott. Hytteeierne er fornøyde 🙂

2 thoughts on “Hytte – Oppgradering

 1. Knut Marker

  Hei vi har en veldig lik hytte som vi skal pusse opp. Likte veldig godt stilen på denne og lurer på om det finnes noen oppskrift over hva som er gjort og hvilke farger løsninger som er valgt??

  Reply
  • MaritSkei Post author

   Denne hytta ble jobbet med i tegneprogram hvor forskjellige forslag til løsninger ble visualisert og vist med 3D-bilder. Noen møbler skulle gjenbrukes og i forhold til farger ble det tatt hensyn til. Noen vinduer ble endret samt at inngangsdør ble flyttet for smartere utnyttelse av areal. Send meg mail hvis du ønsker bistand til å se på muligheter i din hytte.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *